Barion Pixel
ROIDMI F8 Lite
vezeték nélküli porszívó
• Erőteljes vákuum
• Hosszú üzemidő
• Alacsony tömeg
• Hatékony porszívás
Kosárba!
6 globális formatervezési díj
Nagyon látványos, egyedi, mint te
A vörösbegy tojásának a színe a legkülönlegesebb kék szín a világon, a nemesség, a kegyelem és a boldogság színe.
1,3 kilós könnyedség
270 fokos szabadság
Az elsődleges számunkra, hogy a munka könnyed legyen. Leküzdöttünk sok nehézséget, eltávolítottuk a bonyolult szerkezeteket, hogy nehézségek nélkül tudj dolgozni. A 270 fokos markolat a szabadság élményét adja, úgy tarthatja, ahogy akarja. A könnyed szabadság a jelképe.
80 000 fordulatú kefe nélküli motor
100 W(A) szívó teljesítmény
Egyenáramú, kefe nélküli, digitálisan vezérelt motor, maximálisan 80 000 percenkénti fordulattal. A motor maximális teljesítménye 300 W, és a hasznos szívóerő 100 W, ami tartóssá és erőssé teszi a készüléket. A kiváló és megbízható mérnöki kialakítás hosszú ideig biztosítja a porszívó stabil működését. Ez az erős szívóerő folyamatosan képes a port eltávolítani.
Erős szívás többlépcsős szívócsatornával
A többlépcsős szívócsatorna felépítés, a nagy teljesítményű motorral garantálja az erőteljes szívóerőt. A kiemelt fokozaton a pillanatnyi levegőmennyiség elérheti a percenkénti 1000 litert, így gyorsan felszívja a porszemcséket. A beépített többszintű zajcsökkentés, a 72 dB(A) alatti értékével csendesebbé és komfortosabbá teszi a használatot.

17 000 Pa vákuum erő
950 l/perc légszállító képesség
<72 dB(A) zajszint

A por leválasztása az eltömődés megelőzésének érdekében
A speciális légcsatorna kialakítás megnövelt levegő beáramlást tesz lehetővé, centrifugális szívást generál, elkülöníti a port a levegőtől, a szennyeződést a portartályba zárja, így előzve meg a szűrő eltömődését, valamint a szívóerő csökkenését.
Innovatív fogasfésű a haj feltekeredésének megelőzéséért
A nagy méretű, sima felületű forgókefe kialakítás nem ad lehetőséget a szálak feltekeredésére. A nagy légáramlás miatt a szálak feltekeredés nélkül kerülhetnek a portartályba. A fogasfésű csökkenti a feltekeredés esélyét.
Takarítás tetőtől talpig
A legeldugottabb helyekről is eltávolítja a makacs szennyeződéseket
A kézhez álló formaterv csökkenti a takarítás terheit, könnyebbé teszi a munkát a 45 fokos szögben történő porszívózás közben. Megfelelő egyensúly a motor és az akkumulátor között, így csökken a kéz terhelése, hogy könnyen elbánjon mindenféle szennyeződéssel a padlón. Hagyományos, könnyen használható kezelőszervek, hogy megfelelően legyen beállítható a kívánt üzemmód.
Hosszú üzemidő, pont ahogy szeretnéd
40 percnyi üzemidő
Teljes feltöltés 2,5 óra alatt
6 darab nagy teljesítményű akkumulátor cella, ami akár 40 perces üzemidőt biztosít általános üzemmódban, vagy képes akár 10 percen keresztül működni maximális szívóerő mellett.
Az akkumulátorok gyorsan, 2,5 óra alatt feltölthetők a teljes kapacitásra.
Aggodalmak nélküli munka, pont ahogy szeretnéd.
Összetett szűrőrendszer az átáramló levegőtisztítás érdekében
A hajszálaktól, morzsáktól egészen a porig és allergiát okozó részecskékig, a szűrés aránya elérheti a 99%-ot. Megszűri a 0,3 mikron méretű részecskéket is, megelőzve a szennyeződés visszakerülését a légtérbe.
Minden részletben légy tökéletes
Többszögű elfordulás az eldugott helyek elérésének érdekében
A nehezen elérhető zúgok és rések könnyen elérhetők a forgatható kefefejnek köszönhetően. Az ágy és kanapé alatt, a bútorok közti szűk rések, a nem látható sarkok nem maradnak érintetlenek.
Moduláris felépítés a különféle feladatokhoz
A modulok kombinálásával, a különféle fejek használatával sokféle munka végezhető el.
Matractisztító fejjel
atkamentes fekhely
A teljesen új, zárt rendszerű kefefej növeli a vákuum mértékét, hogy jobban simuljon a padlóhoz, és több por szívjon fel
Az integrált puha bársony kefe, speciálisan fa és kő burkolatokhoz tervezve. A puha kefe segít fényesen és tisztán tartani a fa padlózatot. Ha sok a szőnyeg, akkor jó választás lehet a szénszálas forgókefe is.
Kombinált töltő- és tartóállvány
A mágneses fali tartó a hagyományos tároláshoz lett tervezve és közben a töltés is megoldott, és nem kell a kábelek miatt aggódni. Így helyet lehet spórolni és mindig kész a használatra.