Barion Pixel
Búcsú a koszos felmosórongy kézi kimosásától,
az öntisztítás elvégzi ezt
Egy gombos öntisztítás,
hajlongás és koszos kezek nélkül
Helyezze az elektromos kettős tisztítófejet az öntisztító állomásba, majd egy gombnyomással indítsa el az automatikus tisztítási módot, tisztítsa és szárítsa meg a felmosót hajlongás és koszos kezek nélkül.
A kézi kimosásnál erőteljesebb felmosó tisztítás
Hatékony felmosó tisztítás egyetlen gombnyomással.
Az erőteljes tisztítás 10 perces kézi súrolással egyenlő, de annál jobb és sokkal higiénikusabb.
A gyors tisztítás és szárítás
könnyebb, mint kézzel kicsavarni
Az öntisztító állomáson végzett tisztítás után a felmosó korong automatikusan visszafordul és megszárad, így energiát takaríthat meg és a keze sem lesz koszos.
Hatékony porszívózás és felmosás.
Így egyszerű a takarítás!
Nagy sebességgel forgó kettős tisztítófej a kézi felmosásal szemben.
Kimagasló teljesítmény a max. 200-as fordulatú, kettős korong segítségével, ami egyenértékű a két kézzel végzett, gyors, folyamatos felmosással, de mindezt gyorsabban és fáradtság nélkül.
200 fordulat/perc forgási sebesség
10 m2/perc felmosási teljesítmény
Porszívózás vagy felmosás?
Nem számít, mennyit és hogy kell takarítani, megtehető a kettő egyszerre.
Akár szőr vagy más törmelék, a forgó lemosófejek összegyűjtik azokat, majd felszívja a rejtett porszívónyíláson keresztül, így nem kell félni felmosáskor a megbúvó törmelékektől.
Száraz feltörlés és nedves felmosás elektronikusan vezérelt víztartállyal
A ROIDMI elektromos kettős tisztítófej egy intelligens chip segítségével vezérli a felhasznált víz menyiségét. A felmosót csak nedvesen tartja, hogy a feltörlés és a szárítás gyorsan történjen meg.
A padló tisztántartásának a kiváló felmosófej a kulcsa
Mindig alapos fertőtlenítéssel tisztítsa ki a felmosófejet!
Legyen szó víz- vagy olajfoltokról, akár kiborult tejről, könnyű lesz a probléma kezelése. Még többszöri kimosás után is megőrzi a hosszan tartó tisztítóerejét.
A padló tisztántartásának
a kiváló felmosófej a kulcsa
Mindig alapos fertőtlenítéssel tisztítsa ki a felmosófejet! Legyen szó víz- vagy olajfoltokról, akár kiborult tejről, könnyű lesz a probléma kezelése. Még többszöri kimosás után is megőrzi a hosszan tartó tisztítóerejét.
270°-os, kétirányú fogantyú
Nyomja a porszívót lefelé a makacs foltok eltávolításához!
A makacs foltok eltávolításának a kulcsa a lefelé történő nyomás. A 270°-os, kétirányú fogantyút kissé le kell nyomni, a makacs foltok azonnal eltávolíthatók.
Ultra vékony és keskeny
Mély tisztítás a bútorok alatt és a sarkokban
A ROIDMI elektromos padlókefe rendkívül vékony, mindössze 6 cm magas, valamint keskeny kialakítású, ami úgy csökkenti a fej méretét, hogy a takarítási nyomvonal nem zsugorodik. Rugalmas a feltörlésben és a porszívózásban egyaránt.
A poszívó vagy feltörlés üzemmód
tetszés szerint átváltható
A ROIDMI X30 VX porszívót kétféle főkefével szállítják, így a csomag egy készülékbe integrálja a porszívót és a felmosót.
Tehát egy komplett takarítás egy készülékkel megvalósítható.
Az X30 VX egy új generáció tagja, a takarítási technológia jövője
A formaterv attól a ROIDMI csapatától származik, amely számos globális tervezési díjat nyert már.
Az X sorozat esetében, az intelligens LED kijelző egy új "fekete" technológia a takarítás területén.
Bármilyen felültere alkalmas takarítási technológia
A V alakú, sokoldalú forgókefe két funkcióval rendelkezik, hozza a puha bársony és a szénszál előnyeit. Megvalósul a padló és a szőnyeg takarítása az egész folyamat során.
Hatszor erőteljeseb szűrés,
amit a porszívó légtisztítójának neveznek
A kétmagos, 6 rétegű légszűrő rendszer a ROIDMI saját légtisztítójától származik, fém háló a nagy részecskék szűrésére, valamint az első és hátsó szűrőelemekkel a kettős szűrés érdekében.
Intelligens LED kijelző
A munkafolyamat egyértelműen látható
A készülék állapotának valós idejű kijelzése, beleértve a fennmaradó üzemidőt, a HEPA szűrő állapotát, a portartály telítettségét, a Bluetooth kapcsolatot, a hibaüzeneteket stb.
Okos házvezető
Intelligens alkalmazás vezérli a takarítást
A makacs foltok eltávolításának a kulcsa a lefelé történő nyomás. A 270°-os, kétirányú fogantyút kissé le kell nyomni, a makacs foltok azonnal eltávolíthatók.
0,55 literes portartály
Egygombos ürítés, koszos kezek nélkül
Egygombos kialakítás. Csak egy kis nyomás és máris kiürül a portartály, így a kezek sosem lesznek koszosak. A tartály térfogata 0,55 literre nőtt, hogy csak egyszer kelljen üríteni, akár egy 450 m2-es terület takarításakor.
Mágneses vezeték nélküli töltés
Óvatosan támassza le, majd vegye el és használja
Teljesíti a széleskörű takarítási igényeket
Elektromos matrackefe
Erős szívóerő az atkák eltávolítására, a láthatatlan atkák is hatékonyan eltüntethetők
Széles szívófej
Alaposan kiszívja a port és az egyéb törmelékeket a bútorok réseiből, billentyűzetből stb.
Résszívófej
Alaposan kitisztítja a keskeny réseket a bútorok alatt, autóülések mellett stb.
A takarítóállomás kezelése

Műszaki paraméterek

Max. teljesítmény

Szívóteljesítmény

Motor sebesség

Szívóerő

Porszívózás időtartam

Felmosás időtartam

435 W

150 W

120 000 fordulat/perc

26,5 kPa

80/35/10 perc

120 perc

Akkumulátor

Tömeg

Méretek

Töltési idő

Portartály

Zaj

2500 mAh

2,7 kg

1191×259×164 mm

~ 2,5 óra

0,55 l

< 55/75 dB(A)

1. A Roidmi Cleaning Lab, illetve egy harmadik fél, a GTT Lab tesztelő ügynökség jelentése szerint a szívóteljesítmény a motor szívott teljesítményére vonatkozik, amelyet a motor, az akkumulátor teljesen feltöltött állapotban, a fokozott üzemmódban (a legmagasabb üzemmód) maximálisan ért el. A vizsgálati környezettől függően (beleértve a vizsgálati módszert, környezeti hőmérsékletet, páratartalmat és vizsgálóberendezéseket stb.) bizonyos különbségek lesznek;
Jelentés száma: 0095-20A-02

2. A hat nemzetközi formatervezési díj a Roidmi tervezőcsapat által tervezett porszívó készülékek által elnyert díjakra vonatkozik. Ezeknek a termékeknek a formaterve a díjakon alapuló formatervezési stílus folytatása;

3. A szívóerő a motor maximális teljesítményén mérve. A kísérleti adatokat 8 másodpercen keresztül mérik, de bizonyos különbségek lesznek a vizsgálati környezettől függően (beleértve a vizsgálati módszert, a környezeti hőmérsékletet és páratartalmat, a vizsgálóberendezéseket stb.);
Motor specifikáció: C55-LS3415045T-99

4. A 120 000 percenkénti fordulat motor a maximális fordulatszámra vonatkozik, védelem alatt. Akár 8 %-os eltérés is lehetséges a vizsgálati környezettől függően;
Motor specifikáció: C55-LS3415045T-99

5. A zaj érték a Roidmi Cleaning Lab, illetve egy harmadik fél, a GTT Lab tesztelő ügynökség vizsgálati jelentése szerint, alap üzemmódban tesztelik, szabványos zajvizsgáló laboratóriumban;
Jelentés száma: 0095-20A-02

6. A 435 W elektromos teljesítmény a főmotor 400 W-os névleges teljesítményének és a takarítókefe 35 W-os névleges teljesítményének összegére vonatkozik.