Barion Pixel

Rólunk

A ROIDMI 2015-ben alakult és mára piacvezető pozíciót tölt be a kínai vezetéknélküli porszívóiparban, köszönhetően a termékek innovatív mivoltának, design-jának és kiemelkedő teljesítményének.

A Xiaomi ökoszisztéma részeként termékeink 103 műszaki szabadalmat kaptak, 6 nemzetközi design díjat nyertek, és a világ több mint 60 országában népszerűek.Kapcsolat

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés
H-CS: 8:30-16:30
P: 8:30-15:30

E-mail: info@thesaleshouse.eu
Telefon: +36 20 415-8417

Visszáru és garancia ügyintézés
H-CS: 8:30-16:30
P: 8:30-15:30

E-mail: garancia@thesaleshouse.eu

Köszönjük, üzenetét fogadtuk!

Küldjön közvetlen üzenetet!

  Vállalati profil

  A ROIDMI kiváló minőségű takarítóeszközök tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott, amit a globális fogyasztók számára készítenek. A 2005-ben alapított cég befektetői a Xiaomi, a Shunwei és a Haiquan Fund.

  A Xiaomi ökoszisztéma részeként a ROIDMI globális márkává nőtte ki magát, amely 60 tengerentúli országban működik, beleértve az USA-t, az Egyesült Királyságot, Európát és Japánt.

  Vállalati elismerések

  A ROIDMI számos díjat és elismerést szerzett különböző iparágaktól és közösségektől világszerte.

  Megkapta a német iF-díjat, a Reddot Design Award-ot, a G-Mark-díjat és a Kínai Jó Design Díjat, a ROIDMI azonban tovább folytatja az újításokat. A tervezés, a műszaki kivitelezés és a teljesítmény terén a ROIDMI újabb és újabb nemzetközi elismeréseket szerez

  ROIDMI története

  A ROIDMI először gépjármű tartozékok fejlesztésével foglalkozott, még azelőtt, hogy a mérnöki szaktudását és a design területén szerzett ismereteit a vezeték nélküli takarítóeszközök fejlesztésére fordította volna. A cég az egyedi design, a kiemelkedő minőség és az ideális teljesítmény elérésére összpontosít.

  A vállalat világszerte aktívan reklámozza a kiváló termékeit, és kiemelkedő szereplővé vált a vezeték nélküli takarítóeszközök piacán az USA-ban, Európában és Ázsiában is.