Barion Pixel

Szállítási információk

A kiszállítás költségei

– Bankkártyás fizetés esetén (értékhatártól függetlenül) – 1 524 Ft
– Utánvét esetén (értékhatártól függetlenül) – 1 524 Ft

A különböző fizetési módokról ITT lehet tájékozódni.

Személyes átvétel

A megrendelt termékek személyes átvételére egyelőre nem tudunk lehetőséget biztosítani, ezért ez az opció nem is választható a megrendelési folyamat során.

Házhoz szállítás (GLS – General Logistics Systems Hungary Kft.):

A megrendelt és házhoz szállítani kért áru a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül kerül kiszállításra.

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos idő megjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül a feladónak. Átvétel megtagadása esetén a futárszolgálat nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak. A csomag ellenértékét a futárnak kell átadni kézbesítéskor amennyiben ezt az opciót választotta. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadják és a futárszolgálat munkatársától kérjék bontási jegyzőkönyv felvételét, illetve haladéktalanul értesítsék ügyfélszolgálatunkat a történtekről!

A készleten lévő termékek átlagos szállítási határideje 1-3 munkanap.

Fontos!

Házhoz szállítás esetén (GLS – házhoz szállítás) az utánvétes fizetési mód választása esetén a futárnál készpénzes fizetési mód esetén bruttó 200 000 Ft értékhatárig van lehetőség. Kérjük amennyiben bankkártyával fizetne, a rendelés leadásakor a bankkártyás fizetési opciót válassza és online végezze el a tranzakciót!

Kizárások

Az alábbi szállítási feltételek a https://roidmi.hu weboldalon keresztül értékesített termékekre vonatkoznak, amennyiben a megrendelt termékek kiszállítási címe Magyarország közigazgatási határán belül található. Külföldre történő szállítási igény esetén kérjük, mindenképpen egyeztessen az ügyfélszolgálatunkkal!